Ќе одам малку офф ама морам да ви кажам дека темава ми е терапија, ја читам и се смеам како шлакната. До феминките што пишуваат сакајќи или несакаќи смешни мислења, голем поздрав и продолжете така ви посакувам многу инспирација, а до феминките што ги ловат овие мислења и ги постираат уште поголем поздрав што ми го разубавувате денот
не криминал мајндс, нова серија треба да измислат по сонов да си здрава и жива, ми го продолжи животот
^^Јаболка е правилно... и ова воопшто не е смешно... жалосно е што многу малку луѓе ја познаваат граматиката на македонскиот јазик...
Аман бе ај истепајте ја девојката дека пишала јаболки наместо јаболка. Бар на форум да си кажаме што и како сакаме без да се грижиме дали некој ќе ни пререче. Оладете малце со ова правописов, згрешила една буква, чудо големо. И ако веќе толку сакате да постирате нечие мислење некаде за да му ја воочите грешката, тогаш постои таква тема и се вика правопис, слободно можете таму.
Душо моја... баш на форумов гледам колку ни е младинава писмена... факт е дека не мора тука да се почитуваат правила и прописи, ама жалосно е што не се знаат основни работи.
^Па тогај уште толку ќе си ја извртам кичмата Само жустро. Незнам зашо, смешно ми падна Спојлер ако не е, само избришете го мислењево, немора да ми реплицирате 3356 пати. Фала на разбирање. Битно ја си се посмејав.
srcekrsacka напиша: знам еден случај каде што невестата и снаата се скарале околу сечењето на тортата невестата сечела подебели парчиња, а свекрвата сакала потенки(за повеке да остане за нив ) и така почнале да се караат, свекрвата ја штипела снаата,и невеста ко невеста збеснала, и побегнала од венчавката невестата и снаата хахах
Спојлер Најпромашениот подарок кој сте го добиле? тема ооф, леле незнам за вас ама смешно ми дојде некако