во темата Сонови Ептен смешно ми падна Спојлер Без навреда Сара, не ми е намерата да се потсмевам и воопшто не ми смета што си фан на серијата, само многу смешно ми беше
Ем слатко ем интересно, кога го прочитав веднаш ми се нацрта огромна насмевка Сум се нашла во слична ситуација, уште се смеам кога ќе ми текне
Same like my mother. Ама таа ја мрзи да стане да ми постави да јадам. Се зарази со топчињата, па секоја вечер урламе за компјутерот, комшиите си знаат. Марк Цукерберег
Kравче во темата The Vampire Diaries,ке се помочав од смеење,а и јас истото се прашував додека ја гледав серијава
Спојлер Aj серла... ама имаше една тоалетна хартија Еле-на... дали тој што ја правел по ќерка му ја крстил, или... Како и да е кога ја видам ми се плаче...
Тема: Пози за сликање Ахахахахахах... се убив.. Сите во темата, вака сакам, онака сакам, се некои слики elegant, ово оно... И на крај една cool фацка од Towelie која руши се пред себе! Едит: Му бркнав по мислењата и најдов уште:
тема: ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје Ја разгледував темава и кога го видов мислењево се згазив од смеење Грујо е крив мор Еленке, Грујо е крив! И ова последново - смешно и точно