Знам дека девојчето си има мака, ама смешно ми падна бе, да ја намачка колата со пена за бричење и да ја избричи, уахауаху
Леле, боже, Дузи, чукнатинке некоја!! И мене ме уби од смеење Спојлер Ос темата СДК - Ја замислувам како се смее додека е во лифт, чисти, во прпдавница, ко на оние клипчињата исповрзани (ако ме разбравте!!) Wахахахахаххахахахах,,хахахаххахахах!!!
Спојлер Да не бидам офф-топик, ама ја знам цела граматика(фала богу ) и скоро никој не зборува денес литературно!
Се извинувам што сум надвор од темата, не сакам да ја расипувам, ама морав да одговорам. Спојлер Ангел-Адриана, а зошто чувствуваш потреба да ми се оправдуваш и да тврдиш дека ја знаеш цела граматика? Ништо не ми менува мене тоа, твое е дали ја знаеш или не. Јас само укажав на еден многу очигледен факт -јасно е кој колку знае, каков речник има, од мислењата што ги пишува тука. Само ми е криво што младинава, поточно, високообразовани луѓе врска немаат од основите на граматиката, ама не се тие криви, кога се гледа на квантитет, а не на квалитет. При тоа, тука не зборувам за дијалекти, зборувам за литературен јазик.