Хахах, си кажала девојката дека е смешно, ама јас пукнав. Само не разбрав баш, дали и било страв или страм(како што некои знаат да напишат) Како и да е, смешно ми е и во двата случаи.
До апчињата мои ли е, или не е, не знам, ама се смеам 10 минути за ова. Тема: Одвикнување од ноќни оброци
Немам поим како завршив на темава, ама ме убија сликовитите мислења на Геа и Пирамида. Да си замезат, уинс!
lunicka: маж ми очигледно ја гледал епизодата од Бурни времиња кога Сонер на Ајлин и донесе полн камион цвеќе....и ја затрупа со него... и мојов ми донесе полн камион... Спојлер ама дрва
Во темата Употреба на тампони... Ах сценава што ја замислувам Ортома бе ! Спојлер без навреда, стварно смешно ми падна
Хахахаха јас неможам да се изначудам...сум правела експеримент со еден тампон за да видам колку му е јака врвката и го тегнев го влечев, го згазнав со нога и ја влечев врвката ама не се скина...Попрво ќе се пресечев од врвчето ама не успеав ни да го ПОТКИНАМ. Е сега ако се работи за толку јак вагинален стегач, јас предлагам бавење со спортска вештина-дигање на товар со помош на вагинален мускул. Барем некое наградиче ќе си собереш