^^ Дури мислам дека мислењево од невестата може да оди и во трагични мислења ,и таму има слободно место...
Хахахах леле Еленче Можиш и во некоја фонтана Еве ти и една песна поздрав (со еден телетабис) (макар шо малку нема врска песната,ама ми текна дека рече малер ) Во СДК. http://www.youtube.com/watch?v=mgKWtcHylDY
Тема: Бемки и нивно значење. Најверојатно ја има некоја постирано пред мене, али ќе се насмееме, небитно. Леле ќе си умрам пред компјутеров.
Веќе почнувам да мислам дека сум досадна со мислењава од СДК ама ова морав да го постирам. На глас го читав и се смеев. Комшиите сигурно се чудат што ми е
Кој ќе не насмее ако не Дудунчето Предупредување: кога го читате болдираното, држете се цврсто да не паднете од стол!!!
Постар пост. Се превртив од столица смеејќи се и тоа најмногу затоа што навитина 10 пати го прочитав ова ама не разбрав што сака девојчево да каже хахахахахахахха лелееееее ххах КРАЈ
Нели гледаш дека е бугарски напишаното? А тоа што го пишува ама воопшто не е за смеење, баш за сериозна работа се дискутира.