Богами,јако доживување.Не се случува ова секој ден Од темата "Денес сакам да имам секс со..." Спојлер Се извинувам што испраќам мислење едно по друго,ама не можев да редактирам.
Aбе 15 години комшии сме па не помина ниту еднаш по нашата улица кога јас бев скоткемна и напревана, денеска баш , на ден Илинден во 8 сабајле најде кога косата ми беше зејтин во реп фатена и подочњаци до колената кога имав, и не бев спана ниту 1 час. Е*ати животот. Levely- во темата што би му кажале
[quote="JackNicholson"][quote="srcekrsacka"]да ме плесне по задник-има да го плеснам сите звезди има да ги изброи нека си оди во бордел па таму нека ги плеска лесните девојки/жени[/quote] Хах ти не си само срцекршачка, изгледа кршиш се пред себе [/quote] Пред да ја плеснете девојката по задник - прашајте да не е срцекршачка од фемина во прашање, инаку борделот не ви бега.
Мислењево е малку постаро, али сега јас го прочитав па ме изнасмеаа Од темата:Кога имате секс, каде сакате да ви свршуваат?
Не знам кој како ке си го толкува, одамна ја немав посетно странава и денес случајно отворам, Жаде наша слатко ме изнасмеа, кога и да ја читам мора да ме насмеее еве срцекршачке и од мене едно затоа што си една и едниствена