Хахахаа лелелеее да направиме муабет со сите машки што сакаат анален секс а се изјаснуваат дека се хетеросексуалци, да не случајно се хомосексуалци- ама НЕ САКААТ ДА СТАНАТ ГЕЈ??? Инаку okcenzi баш ме насмеа со ова болдираното!!!
Не е којзнае што и не е единствено на темава што не е којзнае што, ама ми падна смешно девојчево. Toa што нагласува за душевните болести. А па и сапуниците се кул начин да испаднеш „нормален“ .
мислев дека го решивме тој проблем со пукање капилари во внатрешноста на анусот ама очигледно е дека сум била грешка оф Господе зошто ова ми се случува лек-маста од гастрологот Оровчанец ко јаболко сум-убаво од надвор скапано од внатре : што ми вреди што сум убава кога здравјето ми е катастрофа Од срцекршачка, во темата испукајте се....
За смешно-смешно е, ама од друга страна е многу реално, бидејќи не можат да излезат толку книги дневно колку што има сочни ситуации со свекрвите и снаите . Еве слушаме и на вести како една на друга и ножеви си испробуваат. Ова последново не беше за смеење (ете што можат да направат овие форумски теми, бодрење една со друга кое може да резултира на поинаков начин од замислениот )
Кога „Петиција за спас на кучињата“ на кратко се претвори во „Зошто ние вегетаријанците сме избраниот народ...“ имелда донесе освежување. Aбе да можев 10* ќе и` ставев.