XstrongerX напиша: Што ќе биде ако и ставам секундарно лепило на карминот ?! Абе, зборува многу, повеќе од коментатор на спортски натпревар. По цел ден, без пауза. Или само да и кажам да замолчи ? хахахаха кажи дали функционира тоа со секундарен ако не пробуваме со цересит за плочки хахаха Тема: Свекрви и снаи - проблеми
Прашува девојчето како се бришат мислења и секако одговорот е дека не може и оп Abeja со одговор ме изнасмеа
Од темата ''Што планирате да носите за Нова Година'' quote="Nikolin4ee"]Jas kje nosam tangi i poso imam mali gradi kje oblecam dve prslucinja i vo niv kje nabutam 2-3 para corapi da gi zgolemam moram,a za gazot ista taka mi e mal pa ima li nekoj idea kako da go zgloemam ako ima neka pishi poso kje nosam crn fustan se dvoumam megjjju crn i zelen kako onie na malecka nevesta ili bandini i da stavam nekoj prsten vo nosot da izgledam po shik i sarmantno i ne znam dali da stavam nekoa marama da ja pokrija glava ili da ja navrta kosava ak znajt nekoj nek pisit poso ne ada ljugje moram da se doteram najubo za va godina za da si fata becar ve sakam pozz[/quote]
Дефинитивно треба да се отвори тема „Трагични мислења“.Ова не е за смеење туку за плачење,ама најозбилно.
"Ставив Veet крем на четката за заби наместо паста.. " ----> ова е од Vezilka Влегов во продавница бидејќи ми се свиѓаа едни убави ракавици што беа на излогот влегов во продавницата и целата отидена со мозокот на пасење ја прашав продавачката колку ракавици се чизмите на изворот кога се освестив што кажав ми се дигна косата ..... hock: ---> od OneHeart Наместо на памукот да ставам јанг дерм за чистење на лицето,јас ацетон ставив и почнав да мачкам по лицето.Сега нешто ми се зацрвени.Па будала,кога не мислам ---> od Foreveryoungiwannabe Мајка ми се спремаше за на слава и се пицнала се дотерала ама кога видов зела една ташна поголема од неа.. и гледав да и ја наполнам и и ставив мандарини и јаболка внатре. И така замина на слава И после татко ми се зезаше со мене дека им давале на гостите по една мандарина ... и веќе станало традиција. ----> od Glossy-girl
Ахх.. фаворити мои! Еднакви сме си, а сепак, се самосожалуваме. Ај, јас да се пожалам од вас малку? Вака вие гласите: „Леле, дечиштава, абе ништо не учат! Само на компјутер дремат, а овие нашкиве, на фемина! Па, мали се бе! Како родителите им дозволуваат така? Ах, бе деца деца... како ќе бидете мајки, татковци, дедовци, баби, прабаби, прадедовци... (и да не ги редам, место ќе зафаќам) Па, дајте излезете надвор, со снег(смог) поиграјте си во Скопје“. Спојлер Само се шалам, можеби не е така, ама јас мислам дека е како што ги гледам секојдневијава. Без навреда!
Леле, ме уби од смеење, Трендафилке! Но, кога ќе размислам, навистина бебињата малку потсеќаат на варен зајак во очите.