Почнале и облека да шијат за тело Спојлер можеби мислеше дека нема да го купува туку ќе го шие,ама лош избор на зборови
osmatetratka напиша: Мислам дека ваква тема нема, општи прашања за она што ви се случува а немате одговор на тоа. Ако има дупла канта на оваа. САКАВ ДА ПРАШАМ, ЗОШТО ми се случува кога ќе ги раширам нозете да почувствувам нелагодно чувство што ме ежи и како нешто да се отвара долу како да се кине како да се шири.. ме нервира тоа Не зезај ! Што поточно мислиш дека се отвара и се кине? Прашањето не ти е доволно определено. Ако носиш фармерки, дали мислиш дека ќе ти пукнат меѓу нозете бидејќи ти се тесни или на нешто друго мислеше? Ваков проблем до сега немам сретнато, искрено, запрепастена сум и за прв пат не знам што конкретно да одговорам Абаја во нејзин стил
најужасен состанок? хм vrski/najuzasen-sostanok-t1092/160.html#p2042422 уште само што се запознавате те поканува на секс и ти ја пее “како кучето мое нема нигде друго“ и јас како демек не сфакам што збори овој му лепам “Што и куче имаш?“ и тој како да се пофали “Да, имам ептен големо сакаш да го запознаеш да отидеме до кај мене?“