Си читаш старата СДК и наидуваш на мислење на кое се смееш до солзи. (затоа што е заклучена темата не може да се цитира па мора вака преку print screen)
Од темата Тегла од кисели краставички и кафе (ако не сте ја отвориле темата досега, отворете на прва страна да видите за што всушност се работи) Me пресмеаа Мадам и Имелда
quote="srcekrsacka"]ете помина и тоа венчавката во Штип а старосватот гревченце-кога го видов кај другарка ми(невестата) тој ја бараше а ние ко божем не ја дававме си помислив што му е на устата а тој душичка кога бил мал бил на лов и навистина го пукале на едната страна од устата-звучам ко али Ахмети и на окото модринка во форма на око уште малку што не заплакав цел ден се зиркавме тој мене јас него, ама другар ми џандар цело време до мене беше до мене-цел ден прво матично, па црква па во ресторан па кај нив леле мајко беше ама гревченцево се направи тази дупка не е дупка кај нив и не му е лесно-да се движиш мегу лугето како одбележан и само што го видов си помислив да не е од сообракајка, кутричок, жалче е[/quote] Срцекршачка во СДК
Си лежам сега ја така... лаганица и само слушам: Баааам, крц. Татко ми се слупал у врата. Вика: - Ееее, ти се плукнам у тоа вратата!!! Тука ли се остава? Пукнав. Слика Подотворена најверојатно била, он се улетал ииии... Kрвта не е вода. Елена во СДК