Ке се цитирам самата себе овојпат. Старо мислење,ама приумрев кога го видов. Во тема „Животна шлаканица“.
Во темата Општи мислења некоја членка праша кој бил прогласен за Мистер на светот 2014. И ја истото си го помислив хаха.
* Во темата општи прашања, Дримчееее Спојлер Ма да, според цитатот, сосем на место ти е промената на името на темата зашто сите си пишавме што си мислиме
Тема:Сакам да кажам... Многу смешно ми дојде кога го прочитав, посебно болдираното, а искрено за момент помислив дека Jenniffer е уствари мојата најдобра другарка, бидејќи скроз исти изрази како неа употребува...( универзумот е против мене,ќе се средиш како човек и кога ќе излезеш од дома нема да сретнеш никој,а тој ќе се појави кога ќе изгледаш како ѓубре..)
Не знам дали е ставено ова,ама ептен ме насмеа Во темата „КАква е вашата љубовна состојба“ Симона,царица!
Се докопав некако до бисеров. Ова околу личново малце ме буни, ама ај. Одиш на интервју за работа: - Што сметате дека е Вашиот најголем квалитет? - Па...голтам. Два дена подоцна си менаџерка, полна до гуша...со работа де. Мислам на купишта патки...папки. Swallow-establish dominance-rule the world