Употребената терминологија е крајно добронамерна и сосема некомпатибилна во случајов. My brain has been raped. И понатаму се повторува, нешто околу креација на психолошки профил на безмозочна амеба. И не е тоа на кое се згазив од смеа. Зошто да нема техничка можност да се издупат на лице сместа, оти предмет на дистракција ќе е другарката као ? Јес, и јас се надевав на добар сон дури другарка ми една вечер не го јавна непознатиот на креветот до мене.
Друже додека вие двајце се карате, ве серат на темата за смешни мислења. Едно е да даваш совети на форум, а друго е да личиш како да имаш две личности во главата. Биди малце по озбилен. Глеј шо прават
Ма чекај бре, имало и трета личност. Секоја чест како се снаоѓате во хаосов. Толку подвоени а толку сложни.
Acisal = Aspirin (mislam acidum silicikum ili sl) Asprin ublazuva bolki (mozebi duri i se obiduva da go zgolemi nartalitetot u mk) EDIT: mozebi acisal e neso poveke od toa so se pretstavuva ( nekoj eksperat )
me mrzi cel den go utepav pisuvajki na femin hristi ke bide zasekogas u moeto srce sekade kaj so sum ja tamu e i ona (taka odluciv)