Оффи да јаде, на мене да не даде... :/ че видиш ти. Не мора да се мачите да го читате целиот текст, доволно е само болдираното =) Ајмо сваќе-аќе-аќее... Сузо-Сузо-Сузано-о-о-оо... еееп. xD Едит: Конечно копче за редактирање...xD
Затворен е конкурсот нели? И ке се викаат според предлозите на кумата Мерлин - Сребре и Златка!!! Нека се здрави, живи и долговечни. Господ дечиња да им даде и пак за имиња да ме прашувате. Мерлинка од темата Имиња за папагалчиња
Ljeto ide kako si mi ti? Svi na more - ja na popravni... Слика Двојче имам на наставното хемија гарант. А неделава ќе залепам бандера пошто ништо не знам, а не се ни интересирам. Како што нејзиното југо не може да крене 300, така и јас не можам да научам за сите тие равенки, соединенија, реакции, масти, масла, атоми и 329048028745 глупости. Крај! Слика Тема: СДК Автор: Вајлд Чајлд Посебно почетокот ме насмеа убаво Ајде од двојче ќе стане 3че или 4че, а може и мора да биде 5че
Врати се Хитлер, све ти је опроштено. И нормално од Мерлинка Не е за смеење ама Мерлинка ме смее и затоа пак ќе кажам Мерлин за преЦедател!
Ех, јас сум се мувала со месеци со еден типац и никому ништо. А се мувал - не се мувал, пак со мувите на глава ке си останеш. А можам и да се одмувам до креветон зашто почнав да лупетам на велико. Мува рокс. Мувски поздрав од Мерлин од II-б.
^ Морам и остатокот од мислењето да го постирам И со ова се насмеав, ми дојде слика на наставничка и ученик кој одговара со дефиниција
Имам тело од 16-годишна. Го чувам во фрижидерот. -Потписот на Мерлин А затоа мене ми е ладно овие денови и се е бело околу мене... Ме уби сеа пред спиење а ми се моча сеа бришкам на уринација
Ќе си се цитирам сама себеси од синоќе Наместо во темата Што ви се јаде во моментов јас сум постирала во темата Што ви се прави во моментов? ХАХАХА испадна дека сум сакала ајвар да правам кај ти вил мозокот мори Кенди
Не би сакала партал да ме направиш. Аххххаа се изнасмеав Во темата најубава жена во светот/најубава Македонка