Немој да се навредиш не ми беше тоа намерата, сè шо си напишал на место е, ама одамна некој нема дадено толку детален совет, на сè да се мислело па и на бандерите и ми дојде интересно.
Хм. Lilit, 23 декември 2009 Doozy, 19 февруари 2012 Мож и не сме толку посебни на светов, не знам. Јас уште мајонез со очи не можам да видам, ни да помирисам.
ХАхахаа, добра коинциденција, не го ни знам на Лилит мислењево јас... Хаха добро се посмеав... аааама ти јајце не си ставила внатре, извини Лилит. Очигледно сите имале некоја замисла дека мрсното од мајонезот некако ќе ти помогне, епа не, нема, ни мајонезот, ни јајцата, ни бутур. Купи си маска како човек. Бтв другарка ми од приказната до ден денешен уште си има фикс идеи, само ај да не почнам да ви кажувам. Очекувам некој ден да ја видам како се тепа со Курдите против Исис или како се самолансира до Марс да основа нова колонија.
Епа јас кога шетам со другарките ни се случува така да се фанеме под рака,да не шетаме ко распуштена команда. И не ми изгледа глупо ако се 2 другарки фатени под рака или еве 3...ама ако се повеќе, оро ли ќе играат жити се на сред тротоар не ми е јасно? (само copy му манав на мислењето па не пишува од кого е ама е од темата што мислите за тие што шетаат под рака или сл) хаха ќе се обесам