Царот честита у тема ''Подршка за сите оние кои сакаат да забременат'' Спојлер Бр-те јебала те трудноча. xD
Во тема: Што ви недостига во местото на живеење? Е не можам повеќе. Ќе дочека балерина да и донесат во маало,ќе ја стават во кафез за сите минувачи.Главна атракција ќе е .
Лелеее абре што е ова @GirlRose ова било сигурно некоја грешка што сум имала напишано, леле и јас се изнасмеав со себеси леле, глупости што сум напишала
ne e smesno mi kazuvaat lazno ime, ako se drapame se drapame i posle ash nemozam nigde da gi najdam...kako dovolno ti e ednas vcera se iznenadiv samiot sebe koga go ispolazav drugarot ...porano ja nemav taa sposobnost mislam deka od sega ke kazuvam deka se vikam kedef tikveski, i deka sum od kumanovo ili dracevo[edna ohriganka uspea da me izlaze deka e od ukraina lol,valjda i taa so kaza deka e od london me ispolaza]
Женсками не ми дава.Помош...Види проблемот е што таја ми вели дека ми е голем, без мајтап затоа нејќела да ми дај демек ќе ја болело но јас сепак мислам дека ме лажи друг е проблемот но сепак 11 месеци не се малце а природа си е природа а машко си е машко оф оф оф неможи да ја кандиса
Едно чупе во темата свекрвите и снаите проблеми И таква особа јас ако не сум човек да не ја почитувам ти оди и почитуваја ти ја давам гратис.