Јас си се насмеав. п.с. ме интересира само дали @Bridget за другарка прашуваше (и евентуално дали си нова на форумот) ?
озбилна беше работата Ко ФФФ, во Храна секцијата има натпревар во готвење... денес се бира победникот, се заклучува темата и се најавува нова... две членки Alice и Eli25 имаа исти поени, a една од нив требаше да победи Работата е... што побрзо да се заврши со перипетиите па, да се почне со нова тура готвење.
Бриџ, таков ти беше воведот на коментарот како новите девојчиња во темата дали сум бремена (како она; здраво, како сте? Ве следам сите, супер сте. Јас сум нова на форумот. Сакам да прашам дали има шанси да останеш трудна ако си намигнете? Инаку за другарка прашувам. Кис4е.) , па остај тоа што вас ви била озбилна работата, мене на тоа ме потсети и си се насмеав. Немој така, нормално дека те познавам, ти се молам . #ХуморотНаМадам
Што имам комшика кај и да оди во рака има чаша кока кола и не пие друг сок ако треба и од дома ќе си ја земе чашата со сокче но друг сок нема шанси. I (nemozam da,go najdam)Edna clenka pisala, koga se vozela vo avtobus edna zena se doblizila do aparatceto za kucanje na biletite i rekla(msm ova)o zeleznicka ve molam. Solzi mi potekoa od smeenje.Ako nekoj znae za sto mislam neka go citira mislenjeto.
Овие над мене се студенти, не ги слушам освен кога изгледа ќе исположат се па се пее шабан на балкон. Тие под нас се стара приказна, веќе свикнав. Имало урлање по тераса помош ме малтретираат, дерење од дно, пискање, викање без прекин, фрлање мебел. da e ziva forumdzikava me iznasmea slatko.Fala ti Sephora vo temata ,,Соседи"
Сонував дека дошол Џони Деп и дека ми рекол ај со мене на финале Англија-Германија светско(незнам дали играле или дали ќе играат некад али живот) и ја му викам: Бегај бе!За Македонија навивам! * кој патриот сум значии