Буквално се скинав од смеење кога ја прочитав длабоката психолошка анализа Висока си 169 и имаш 16 години. Живееш во Битола во зграда. Учиш во ЈБТ. Имаш мајка фармацевт. Фала што ми кажа, незнаев
уф, најдобрата анализа досега што сум ја прочитала! има многу смешни мислења, сега јас едно да изддвојам така што ми падна во очи последниве денови: Оффспринг напиша:
aбе па не ми се смејте сеа така разбрав јас дека тоа се прави, затоа што теди беар нешто слично ми направи ама нејзиното беше и психолошко. Тоа тие недоволна информираност. Сеа сама си се смеам Тенкју што ме предупрадивте , инаку ке си продолжев трескајки глупости.
Мојата анализа за тебе беше тотално различна ти бараше и јас те анализирав психолошки најдобронамерно и по заклучокот од неколкуте страни твои мислења ... Знаев дека ке пишеш и тука мислење од овој тип каде со шалење ја превртуваш работата и демек не се лутиш . Извинете на оффтопик ама толку е изреволтирана од мојата анализа што за прв пат се покаав што воопшто и укажав на некои работи кои ги мислам за неа а не се добри.
абе не ме свакај за се лошо, аман кажав дека твојата беше и психичка, ама ја разбрав дека треба така да се чита од мислења и да се пишува.
ова оффтопик розич од бт е? па јас па си мислев дека е од ск , аххх маки мои сум имала и соученичка тука Спојлер (шала баш ми е мило-ако е така ) инаку не ја затеравме малку темата накај фемина трачеви да не сум оффтопик => и и едит ова сега го прочитав (оффтопик пак) темата е во психологија...да треба да се чита од мислењата, ама од нив треба да го извлечеш карактерот на девојката, а не каде живее
Ете така сакам, кога си ја прифаќате грешката и не се лутите. Да си знаеш за другпат дека не се прави така.
Неможам веќе, се угушив, земав со раката и се трескав по глава, од смеење, ко улaва, ко фока ги мрдам рацете, и се смеам ама без звук. А башка до пред секунда бев ваква и станав
=> => => => => ХХахахахаххахаххахахаха оохххххх неможам да се соземаммм хахахахахахахахахха!!!!!!!!!!