Спојлер лимоче: нАЈПРВО САКАМ ДА ВИ СЕ ИЗВИНАМ ЗА ТОА ШТО ГО НАПИШАВ ПРЕТХОДНИОТ ПАТ НО ЈАС САМО СИ ГО КАЖАВ МОЈОТ ПРОБЛЕМ САКАВ ДА ГО СПОДЕЛАМ СО ВАС И ДА ДОБИЈАМ ВАШИ МИСЛЕЊА.ВАШИТЕ МИСЛЕЊА НЕ БЕА ВООДУШЕВУВАЧКИ ЗА МЕНЕ НО СЕПАК СУМ ВИ БЛАГОДАРНА И ЗНАМ ДЕКА ТОА ШТО ГО НАПРАВИВ НЕМА ОПРАВДУВАЊЕ НО СЕГА САКАМ ДА МЕ ПРИФАТИТЕ ИСТО КАКО СЕГА ДА СЕ ЗАПОЗНАВАМЕ.ВИ ПРЕДЛАГАМ НОВА ТЕМА И САКАМ ДА ГО СПОДЕЛАМ ПОВТОРНО МОЈОТ ПРОБЛЕМ СО ВАС.КЕ ВИ БИДАМ БЛАГОДАРНА.ВЕКЕ ПОДОЛГО ВРЕМЕ КОМУНИЦИРАМЕ НА ФБ СО ЕДЕН ЗГОДЕН УБАВ МЛАД БИЗНИСМЕН ТОЈ ИМА СВОЈА ФИРМА И РАБОТИ ТАМУ.нНАВИСТИНА МНОГУ МЕ ПРИВЛЕКУВА...ПО ДОЛГО ВРЕМЕ КОМУНИЦИРАЊЕ СЕ ДОГОВОРИВМЕ ДА ИЗЛЕЗЕМЕ НАДВОР.СЕ СРЕТНАВМЕ ТОА БЕШЕ ЗА ВРЕМЕ ВИКЕНД.МИ БЕШЕ УБАВО СО НЕГО ТАА ВЕЧЕР МЕ ОДНЕСЕ ДОМА СО НЕГОВАТА КОЛА.МЕ БАКНА ПОТОА ПОЧНА ДА МЕ ДОПИРА И СЕ СЛУЧИ ТОА ШТО НЕ ТРЕБАШЕ.ПОСЛЕ ТАА ВЕЧЕР МИСЛЕВ ДЕКА КЕ МЕ ОСТАВИ НО ПРОДОЛЖИВМЕ СО ВРСКАТА.ЗА МЕНЕ БЕШЕ НЕШТО НАЈУБАВО ПРЕКРАСНО ТОЈ МИ БЕШЕ 1.ЈАС ИМАВ 17 А ТОЈ 28 ГОДИНИ.СЕ БЕШЕ ОК ДОДЕКА ЕДЕН ДЕН НА ВРАЌАЊЕ ОД УЧИЛИШТЕ ГО ВИДОВ СО НЕГОВАТА ШЕНА И МАЛО ДЕТЕ.НЕ МОЖАМ ДА ГО ОПИШАМ ТОЈ МОМЕНТ КАКО СЕ ЧУВСТВУВАВ ТОГАШ.ВЕ МОЛАМ ЗА СОВЕТ ДАЛИ ИМАТЕ ВАКВО ИСКУСТВО ...ЗА МЕНЕ Е НАВИСТИНА НЕПРИЈАТНО НО НЕ САКАМ ДА ЗАВРШИ ЗОШТО ГО САКАМ ПРЕМНОГУ.. БЛАГОДАРАМ ОДНАПРЕД macence85: Па нека се догоговори со жена му и нека те посвојат и тебе и ете ти среќен крај на приказната. . Јас незнам кај ви е умот на вас! Колку само се пресмеав темава е затворена ама случајно наидов на неа Бог да чува се еј
-Какви усни ве привлекуваат кај партнерот? Леле, готова сум! Умирам! Ту, пак на сред јадење фатив да читам...Се задавив. Спојлер Некои смајлиња не се убаво напишани, морав да ги менувам, не остава повеќе од 10 смајлиња
муабетов во темата евровизија Гага, да пукнеш, ме изнасмеја. Муабетов е баш ко што кажа RainBow, ко во филм глувиот и слепиот