Мислењево над мене не е за тука Тоа не е смешен пост, туку исмевање на некого. Ве молам во иднина да си се задржиме на темава, за да не дојде пак до клуч
Во СДК. Елоквенцијо, у Википедија да ти ја стават новава дефиниција за оксиморон Во темата Харизматични политичари Ирена, знаеш да ме насмееш ама ептен!
taking CONFUSION и НЕИНФОРМИРАНОСТ... to a whole new level... Јас сакам да се заменувам со Снежана Лупевска...оти има цртан за неа и има свои седум џуџиња
Коментарот на тие што ќе го постираат мислењето како смешно, е посмешно од самото мислење! Секоја чест. ^^ Dafnee <3 Темата беше "шминка", мислам, се бараше мислење за изглед за свадба. тема-Секси комшии (болдираниот дел ме пресмеа)
[/quote]Антиталент сум за скиење не знам дали има човек кој повеќепати паднал од мене не научив да закочам на друг начин освен на г‘з, дури и со една скија сум останата на удолница и тажно ја гледав како се оддалечува онаа што ми се откачи.[/quote] By Theodora Срце, ја замислив како тажно ја гледа скијата
Антиталент сум за скиење не знам дали има човек кој повеќепати паднал од мене не научив да закочам на друг начин освен на г‘з, дури и со една скија сум останата на удолница и тажно ја гледав како се оддалечува онаа што ми се откачи.[/quote] By Theodora Срце, ја замислив како тажно ја гледа скијата[/quote] Ааа, не е смешно да ти се случи , не се лутам само се зезав, .