Ај не ме терајте да си ставам копирајт на името Не сте арни со теорииве Чекајте сега на друг акаунт да се најавам.
Абе не тоа, туку дека сите сте во едно Некогаш мислам во група се договарате кој што да пише, па ми изгледа ко еден профил да е хахаххаах
Хахаххаха требало да допише, Шала на страна, и од форумов може да се инфицираш и во депресија да западнеш
Читам сериозна тема, сериозни мислења и одеднаш неочекувано го читам мислењево, се задавив од смеење. Ми го направи денот.
Значи не можам да цитирам, ама ќе го ставам вака значи истово го помислев! Кога го прочитав бев леееееееееее уште ли бееееееее... "плаче по форуми како *мрсул*" @Feminka22
и јас сама си се смеев иако не беше смешно, види од нервоза колку букви имам испоголтано сегде, Ми го качија притисокот 200. А овој стварно па уште плаче дека и` е втор, аман веќе значи, како кузнае шо да е работата.
Бубо бубо Истиот ден кога ќе те породат те примаат, те пораѓаат и те пуштаат дома Или утредента откако те породат ќе те примат Колку ли си ти возбудена само
Ццццццццц Затоа и немам одговори у темата Прашањето ми беше дали при договорен царски се лежи ден два во болница пред да го направат царскиот.
Знам што ти било прашањето ама... Те читам те читам..викам знам што сака да праша ама толку се исповозбудила што веќе не знае на што попрво да мисли