politika-i-nastani/aktuelni-politicki-nastani-t2673/970.html 70% од темава.. особено тоа што е пишувано последниве денови
Настрана од актуелните случувања кои избегнувам да ги следам, ова буквално ме преврте од столче Во темата за Drum n' bass како вид на танц...така нешто
Ќе разгледам огласи за кратко, може ќе бараат чистач под сукњата на шмизлата или масер на бикови мадиња. Нека е со помин.Слика Мерлинка во Актуелни политички настани Иако не е за смеење баш
Од темата Специјален Поздрав до... Смешно ми падна болдираното бидејки иако е очигледно недоволно информирана, си слави победа. Епа ај нека им е честито на ВМРОВЦИТЕ то ест на "ЛЕВИЦАТА". Спојлер бидејки никот ти е плавуша, па и ако си 17 години, не ти замеруваме толку. no offence
Јас ги заклучив портите на мојата резиденција и ставив ливче - на одмор на Бали сум на сметка на државата,славам! Да не не прочитале и тука на фемина,мав ни е работа после! Лилит од темине за бистрење политики ....
Што е смешно?И јас знам дека се вика апче за ден потоа. Еве дури и тема има seks/apce-za-den-potoa-t1453/
Па секаде го носи со себе, седат на некое рандом место, пример во фризерница и она оп од позади вади онолкава ќеса прашок http://www.youtube.com/watch?v=xzRzk287Mdc&NR=1 Еве за ова мислев "во судница"
Од темата "Сакам да кажам." Не болдирав ништо бидејки од почеток до крај ме изнасмеа како за светско првенство