Kalina1 напиша:Kalina1 напиша: Дупчето што го викаш од кое тече менструалната крв не постои. Крвта тече од ѕидовите на вагината кои го заобиколуваат хименот. Не трујте ја младинава со вакви податоци, зашто ако не друго, ќе почнат да се отвараат теми - Бремена ли сум? Моите и гаќите на тато се перат во иста машина! Ова не е мој цитат и не пишувајте туѓи цитати во мое име. И инаку реков дека постојат шанси да забремени иако се многу поголеми ако дирекно сврши во вагината. И искрено со деца немам намера да се препуцавам си имате мајки прашајте си ги. NoellePage : Драга имам татко гинеколог и верувај ме знам. Инаку да, може да забремени ако он не свршил во неа-тоа се вика ин витро WTF ??
Не се разбравте убаво, вика дека има начин да се забремени без свршување внатре - очигледно мисли на ин витро методот.
Еј полека тука има мали деца што се сончаат, и онака некои работи буквално ги сфаќаат. Од сите млека за сончање блек ап највеќе ме потсетува на море, плажа и ме релаксира. Затоа добро ме потсети од утре го почнувам летото со блек ап па секој ден ќе бидам на море
Се думав, се думав и решив да не издвојам ништо. Или можеби мајчината одбрана би била најдобра. Ихаааааааа пирамидова мајкица, најмајка на свет.
Удрив жена со точак од brunete во последна глупост што ја направив се пресмејав си ја замислувам како си вози и наеднаш бап хехехехех
Што би и кажале на форумџиката над вас? До-Лов3... Ти посакувам убав живот наредниве 3 години. Јас барем сум престара за неа.
Како ја поминавте првата брачна ноќ? Ма сите мислења од таа тема би ги ставила, отиде романтиката во неповрат.
Ептен новко, ама утепа се од смеа за тоа блондираното оф леле да си ми жива и здрава и секогаш вака да не смееш