Од темата "Вашето незаборавно пијанство" ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХААХХАХА ! Не можам да се донасмеам !
Дечки,ај само ми се допаѓа ако се ваљате од смеење,вака цитирањето и коментирањето на секој коментар ја упропастува темата.
Bright во темата Што научивме од шпанските серии? Е значи на ова се умрев од смеење. Пак го препрочитувам и пак ми е смешно Во Лилит стил на темата Налути се и насмеј се во исто време. И потполно се сложувам
Божеее Само не разбирам како можела името да му го стави! Демек еве ви и име, вистина е, жими прачката!!
Ааа рикнав кога го прочитав Прачка за измачување Ко божем ја тепа со ... Прачката ПА и име ставила леле умрев
Ове веќе очигледно е, кој ќе се фали толку за секс па и име уште ќе става Дечково најверојатно сам си се рекламира и се крие под женски јузер Едит: Абе ја слепа сум или да Оффи ај ако може линк од темата кај што си ги читала мислењава, неможам да ја најдам
[/quote] Ове веќе очигледно е, кој ќе се фали толку за секс па и име уште ќе става Дечково најверојатно сам си се рекламира и се крие под женски јузер [/quote] сссс Како не му е срам заборавил број за контакт да остави