Предлог?! Хмммм Пааа, оние што имаат дечко,(а немаат брат или плашливи родители да ги пречат ) најдобро да си појдат до Албанија или Грција на неколку дена на опуштавање..А за останатите 2 месеци нека киснат на Фејсбук, нели, денес може животот преку Фејсбук да се живее Оние што се single, нека одат на истите овие места ама со друштво , а за останатите 2 месеци повторно важи горе наведеното Шала на страна, ни самата незнам што да правам летово...Па и јас ќе ја искористам темава да прашам за некоја идеја Од темата : Лето Аааах мори Diamond , ме изнасмеа
Смешно мислење на смешно мислење! Дијалектот како се вклопува... и јас утепа се од смеа! Под блондирано мислиш на размислувањето на една плавуша?... или сведено на плавушни стандарди? Оф мори Сањо, да не пукниш ме изнасмеа!
Лолитка ме пресмеа во темата "Последната глупост што ја направив" ми се има случувано и мене ова заради тоа
ЗРНА човече, ЗРНА. Па се нервирам мајка му стара, не можел ли да пишува за планини и комити како сите нормални ??
Го прочитав еднаш и цел живот мислам дека ќе се смеам за ова!! ЕДИТ: Најдов уште едно. Значи го читам и како што седам на подот полека почнувам да паѓам наземи!