^Па така ми рече и тоа беше една повозрасна жена, затоа си реков да прашам. Имаку пак јас се насмеав на нешто: Може не е смешно, ама не можев да се возрджам!
аххахахахахахааххахахахааххахахахахаахахаххахахахаха леле на кој коментар наидов знам дека е стар, ама јбг сега случајно го најдов пак, и се смеев ко 1от пат ахахах, диња бе, дињаааааааа!!!
Ова го барав незнаете од кога. Али малце е друкше. Не ми текнува дали беше цици цилија ај така ќе пишам. Цици Цилија, мама хоче да ме да за ___, за ___, ______ има много паре па ги троши за цигаре, мама нечу га ја, мама нечу га ја. мама хоче да ме да за доктора, за доктора, доктор има бели мантил па ме плаши као вампир, мама нечу га ја, мама нечу га ја. мама хоче да ме да за боксера, за боксера, боксер има црвену боксерицу, па ме мавне по гузицу, мама нечу га ја, мама нечу га ја. мама хоче да ме да за шиптара, за шиптара, шиптар има бело кече, па го крие под креветче мама нечу га ја, мама нечу га ја. мама хоче да ме да за пекара, за пекара, пекар ... ( незнам зашто нејќе ) мама хоче да ме да за бетмена, спајдермена, тарзана ( некои од нив беше) ____ има плаве очи па ме љуби сваке ночи, мама хочу га ја, мама хочу га ја.
Мене тоа ми се случи со бившиот, навидум се совршено а всушност цела година- колку што бевме заедно си го ладел на друго место.[/quote] Во темата : Совети од маска страна за сите девојки Не знам за вас, ама јас се смеев ко луда.
Во темата, Дали мажите се плашат од амбициозни жени Некад си велам, јака им снага на маживе на форумов кога не читаат, јака им!
Ако ја видиш наелектризирана, бегај, качи си се горе и терај си своја работа. леее ме изнасмеа lolyta777 во темата Свекрвите и снаите – проблеми