Во темата Предизвик за овој месец:без топлина, во која инаку се збори уништување на косата, за топлина како пегли за коса, фен, фигаро.....
Нати од темата Стриптиз (така нешто беше ) и така фино неиздепилирана рипав низ соба, по кревети, се правев ко оние црнкињине што играат по спотови свиткани во колената и само гзот го мрдаат и такви слични глупости. После некоја минута го загледав и што да видам, рипнал пријателот. Од тогаш ме замара да му играм стриптиз а јас никако да соберам храброст, тогаш беше спонтано и не ми беше срам, а ако планирам ми е страв да не се избламирам ептен јако. Ама па си викам, ако тоа тогаш му се свиѓаше, што ли ќе се деси ако стварно се спремам и не се заебавам?! (без навреда ама многу смешно ми падна)
Неее сее смеееј, фаалиии неекоојаа 6тиии4каа дее. 6оо тии ее смее6ноо?!?!?!?!!??!!?!??!?!?!?!?!?!? Јаас миииислаам деекаа нии6тоо неее смее6нооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да не одам офтопик. -Што ви пречи кај членот над вас ? -Како да стекне доверба во мене
Хахахаха се валкам по земја од смеење,смешно ептен ми дојде кога ја читнав мисчево во темата Што слушате во моментов?...