Мене ме изнасмеа Револтот од блискoто искуство е очигледен, ама она што ме изнасмеа е тврдењето, како со години да е вршeно истражување...
Песничкава феноменална. И мене нешто така ми беше денеска и ептен ми се допадна. И ја прочитав на мајка ми и ми рече да не се пронаоѓаш малку? Јас и реков многу . Браво Геа
Ова денес првпат го забележав на форумов и мора да ви признаам дека ми предизвика, урнебесно, егзотично, хистерично смеење. Не пишувајте со големи букви, на форум тоа се толкува како викање.
И јас го сфакам како викање. Кога некои ке ми пишат на фб со големи букви знам дека се нервираат и јас се смеам обично
Во темата „Машките членови на форумот и категоријата „Секс“.“ хахахаха што ли сакаше да каже со ова се упропасти
Најверојатно мислело девојчето дека се запрепастил али од голема возбуда за да ни пренеси и нам дел од домашната атмосвера се згрешила. А можда му се упропастило мислењето за жените дека не сме така наивни како шо си се правиме. Сепак ме насмеа
Многу ми дојде смешно, ма да знам, ова некој да ми го каже, поготово сестра ми има да ја (иако ми го кажуваат само на др. начин )