Од темата ``Родителите фатени на дело`` Морам да кажам, тука сме ние децава над родителиве. Е тука му е мајката каде се плашат од нас А од темана во Мода и стил ``Известувања за нови колекции, распродажби, попусти`` ватевр, трчајте сите све да искупиме. Трагикомично ама ете.
Не знам дали се важи, но морав да го постирам, ептен ме изнасмеа потписов на thinkerbell! Mи го разубави денот!
Можда си избрзала малку што си му дала одма..ама па сигурно си имала на памет дека можно е да заврши вака..и си се заљубила пребрзо...незнам што да ти кажам...иди до кај можеш па ако не иде паузирајте...
Ох,дуњооо.. Иди стварно до кај те носи патот.. Ако не,испеј му ја ИДИИИИИИИ ДООООООООККККК СИИИИИИИИИИИИ МЛААААААААААААДДДДДДДДДДДДДДДДДДД...!!! Па ваљда ќе тргне.. Ако не ви тргне вас,може тракторот ќе ви тргне.. Поздрав и еве го смешното мислење зачнато во категоријата Смешни мислења. Се гледаме на елката.
Поздрав до твојот партнер,кажи му дека му заминал возот. И на него и на тебе. Во темата Љубовни проблеми и совети.
На темата за пукање прсти. Ми се направи толку смешна слика во глава, Венди да не пукнеш, ме изнасмеа!
Од темата Смешни мислења девојкава мислела дека тука треба да се даваат совети, а претходно беше цитирано едно смешно мислење во кое се објаснуваше некој љубовен проблем !!