Не е мислење, туку е конверзација Пирамид, Лилит и Мерлинка-комбинација снова . Јас се изгазив од смеење, посебно болдираното
Најубава, а што е најсмешно секоја од нас си збореше за сосема друг вид на шампон, орзен, калинка, брусница, ма све у едно и секоја за своето си објаснува Како и да е, Јипман ме смее. Поштено И вчера Роси ме пресмеа со мислењето во СДК, особено кога ја замислив Џули како место да се журка дели прибори, а Карак истото - место да земе да јаде и пие - дели пешкири И други моменти кои ми се болдирани. Смешно ми е кога ќе го замислам сето тоа
Чекај, чекај. Прашај го каква боја на лак сака! Што се чудиш? Можеби се видела во огледало. Од темата- Трагикомични статуси, коментари...
Спојлер Ова мораше да го овековечам. Не ми требаше ова. Ако неможам да заспијам, Саја ти си крива. Плус да знаеш дека стомачните мускули ме болеа од вежбање, и ова не ми требаше.
Ах леле се пресмеав, мислам изнервирано било девојчето, ама клетвите и се опасни. Плус и ливинг одоздола, солзи ми потекоа.
Тема * Денешната Младина Ништо не би било ни чудно ни смешно ако немаше девојчево 13 години . Во нејзино време не било вака ...
хахаха баш пред некој ден си мислев да пишам ако некој ме цитира тука да ми каже да си се смеам. ама еве си видов сама