Прв дел : Втор дел опет одговор од Пирамидка : Аха, епа така кажи бе! Да, истекува Прво ќе плукне господинот, па ќе падне - и чича мича готова је прича. А може и да не падне, зависи од господарот на господинот Ц ц ц сега сме ко креаторки на еротски љубовен викендашки романчич
dlikedevil во Фрази што ве нервираат Мајка ми ќе ми се јави на мобилен: Сине кај си? dlikedevil: кај ХХХ Мајка ми: Што бараш?? Значи ова што бараш ... косата ми ја крева и првутот ми го чисти... не можам ли на раат да испијам едно кафе кај некој/а многу ми се допадна она косата ми ја крева и првутот ми го чисти. се изнасмеав
Doozy во СДК Црешна се од корен корнеше, Дузи се од фемина делеше - трогателно. браво бе Дузи што убаво ме насмеа
La.Reina.Del.Sur во темата испукајте се Глупак еден, јас ова од тристашеесетипетта личност требаше да го дознаам ??????????!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!? Дај боже среќа да не видиш, петел во куќа да не ти пропее а на свадбати женати во црно да се облечит !!!!!!!!!!!!! Како не ти е срам бе гнасо една !!! Ке те скинам од чотек ко ке те видам !!!!!!!!!!! Ишала да гориш во пеколот и тоа во 9-от круг !!!!!!!!! Знам дека феминката била јако нервозна али мене целиот пост ме изнасмеа, толку клетви на едно место...
Hipica - ТЕМА: Совети од МАШКА страна за сите девојки Е сега, прашањево ми е: дали типов е сериозен или само си драпа муви таму, а јас си се надевам како утка? на она болдираноно се згазив од смеење
ам така де, ме заболе ме ежовскава п**ка за тоа колку лош му бил сексот на тој кревет, шо не си купи нов нај накрај
hahahaha кај сум била досега да ја видам темата Смешни мислења цела вечер се смеам и си мислам какви ли се луѓе има кога почнав ова да го читам познато од некаде ми стана гледам мое мислење.... Значи најнајнајмногу се изнасмеав(ама прво малце срам ми стана) Туууго несречо како бе таква глупост сум пишала заборавив текстот на литературно а УПРОПАСТУВАЊЕВО на дијалект е ...Браво и затоа што ме изнасмеа и за тоа што си забележала .
ЗАклучана е темата и затоа не можев да цитирам ама ај копи паст ке направам. Некој во категоријата религија отворил тема ШТО БИ НАПРАВОЛЕ КОГА БИ БИЛ МАЖ Тања одговорила ова не е тема за религија Друг пак на Тања и напишал -- Како не е тема за религија само што ја отворив си реков ИСУСЕ ХРИСТЕ Оффспринг од темата Сакам да се извинам.... Браво Оффи освен што ме насмеа јако ни го обели образот на нас од провинцијата докажа дека отидовме еден степен напред со цивилизацијата па научивме да се извинуваме Големо сочуство...оппс извинување и од мене до плавушата od temata I jas sum A1 П.С.Енци не се лутам сакав само да се пошегувам на сметка на уште една таква што ни го грди форумот тука ама пак ако не се тие како ке се нассмееме
Што би направиле ако дознаете дека дечкото ве изневерил..? Особено ме погоди моментот со турбо фолкот во позадина Садизам е ова