Оф, како сум се изнасмеала, ми текна кога се жалеше пред неколку месеци за истово. Извини Офи, ама смешно ми падна, .
Леле се пресмеав на ова болдираново, мн. смешно ми дојде ја замислувам реакцијата на татко и како ги спушта наочарите.
Во темата Како се бакнувате? Се пресмеав замислувајќи го девојчето како се обидува да ја утеши Лилит како тоа не е ништо страшно, и не е единствена која не пробала без да го свати сарказмот во целото мислење.
Посебно делот си викам да умриш СИДА да фатиш Од темата: Име кое го мразите. Спојлер pupi.girl будала си жими све!
Многу сликовито објаснето во темата „Кој знак најдобро се бакнува?“ Морав ова мислење на Пирамид, можеби 10 пати го прочитав деновиве и сите 10 пати задоволно си се смешкав браво за малата, се гледа дека има „пирамитски“ гени
Е за мислењето на Пирамида кое го навела и Најубава се имам пресмеано! Значи закон е внука и!! од мене до неа!
ХАХААХАХХААХХА леле може некој ова веќе го постирал ама кога го видов сега, неможам да престанам леле
Дами и Господа ви ја претставувам ППараскева .... Читните вреди ... Дали сум бремена ? Повремени контакти со бифшиот .... ТЕМА: Како да му го привлечам вниманието? Предлог за брак Жено се на се абе луда си секогаш ме смееш :up: штета што не е поактивна ...
На темата од што се ежите?! На некого може нема да му биде смешно,ама јас си се изнасмеав. Пошто форумов ти е све меѓу редови,јас меѓу редови го наслутив навидум наивниот проблем на Ким!
Пирамида во темата Рецепти за зајачко месо. Мене ме изнасмеа ова болдираново иако и јас не јадам вакво месо.
t.w.e.e.t.y ајде те молам прочитај го првото мислење на темава и за што всушност темава се однесува, па се надевам ќе ти стане појасно
Се изнасмеав на болдираното. Знам како и е, бидејки и мојата бивша мачка еднаш ме израдува со седум, а одма потоа пак се заобли во мешето... И фати магла со се нив па не знам колку беа.. Тема: Домашни миленичиња