Муабетов се врти околу пристапување на женска Не знам дали намерно пишал КАКАМ или сакал да пише Кажам ама мене смешно ми падна ова Какањево
Мислам дека не си ја сфатила поентата на темава. Тука се постираат мислења од некоја форумџика што не насмеале
Во ред, се извинувам Од темата „Сакам да кажам“. многу ме насмеа ова!! Поготово делот во кој напоменува дека и било страв да се бања да не и влезе вода во дупката
Се надевам да не се повторувам,ама со овај проблемот и советот се изнасмеав П.С. Иако calliope е во право
ТЕМА: Како ја одржувате хигиената пред анален секс? hristijanka напиша:Само треба да се исперете убаво.КЕ го земете тушот ке ја извадите слушалката и ке ставите во анусот ама со млака вода и кога ке сетите дека желудникот ви е полн со вода ке испустите и се така додека да не излезе циста вода.Да нема ништо. Само ако сте јаделе пред да се перете ке цекате дапоминам 30 минути од јадењетооти после ке неможете убаво да се исперете.Позз AAaaa..? Dobbro koj kje e toj ludak shto kje pikne cevka vo gaz i kje cheka da mu se napolni zeludnikot..? I toa nekolku pati..?
Не гледам ништо ни смешно ни гадно во клизмата или енема. Станува збор за постапка на чистење која покрај за хигиенски безбеден анален секс, се користи и кај стари или немоќни и болни лица кај кои не се остварува празнењето по природен пат. Мене посмешна ми е неинформираноста, ама доволно бев офф-топик.