Леле и јас се смеев со мислењето на Дузи, хахаха па и таа го уплашила глушецот се мислев дали да го постирам тука ама Џули веќе го ставила Извинете за офф-топик...
milchyy ----Ejj lugjeee kje ve molam pomosh..! na dechko mi denes mu e rodenden ama e mnogu napalen.. ushte ne sme se videle i neznam kako da mu go chestitam rodendenot nesakam toa da bide obichno kako na primer mache da si mi zhiv i strav da ti se mnozhat godinite itn itn.. sakam da e neshto poishe da go zapali D aj ve molam pomagajte imam ushte rechisi 15 min ..Ем напален ем му е роденден. Ем жив ем СТРАВ.
Ххахах, Еленче, Еленче, од кај ли ја откопа сликата..!!!! Само тоа ми е смешно, инаку и јас не го поднесувам дотичниот... Тема: Антипатични јавни личности...
На мака е девојчето, а мене ми е смешно. И мене вака ми праи некогаш еј. А слушнам дека ме вика, сигурно има некој нов пронајден малтретирачки-услов.
девојчето отворило тема: Me Me гледа Ho He ce ocyДyBa Дa ДojДe и Дa збopи и пишало: а саја и вратила: леле се превртев од стол
Yipman2 во Што ги пали најмногу мажите ? Читам на претходните страни танги, поглед, газе, деколте итн. И само кога го прочитав ова си се изнасмеав