Хммммм........Лудо можам да објаснам всушност профилов ми го правеше сестра ми и мислела дека треба да стави нели повеќе години за да ме прифати Фемина форумов (како што е на фб нели) Еве јавно кажувам а не сум ни приметила Извинете ЈАВНО се извинувам до сите феминки ИМАМ САМО 13 ГОДИНИ фала за сослушувањето
Teма- Колку пријатели имате запознаено од форумов? Приватноста пред се ! Битно си дознавме дека има еден пријател од Скопје и една девојка од Кочани Тема -Зајачко месо рецепти Zhapce беше јагодата Мислам сози сами капат не сте нормални бреее
Не знам зошто ја листав оваа тема но она на што налетав ме натера да се смеам како луда мајка ми помисли дека сум забегала.Темата е заклучена па не можам да го цитирам мислењето но еве ископирано. LittleDevil напиша: МЕНЕ еден средновековен комшија. Секси ми е. Живее до мене. Има жена, деца оженети. Ми се допаѓа стварно многуууууу. Што да правам, совет?! Скриен текст: покажи хахахах НОРМАЛНО ЛИ Е? softqueen напиша: Средновековен или средовечен? Ти да не патуваш низ времето ? Средновековен хахахаха изгледа навистина патува низ времето.
Епа девојки зашто не сте му помогнале на девојчево да направи глупост Не е смешно лолку што е глупо самото мислење ама ај...
Во темата Посвети и песна на форумџиката над тебе. Гледам последна Жапче и одма пишувам Крејзи фрог на јутуб . Ја плеснувам песната и отпосле го читам болдираното Е ми припадна
Ах мори Пирамидо, ме изнасмеа. Прво си го замислив шетањето со метли над очи, па после отворив на гугл да видам слика од Брежњев и пукнав од смеа кога го видов.
Се пукнав од смеење. Ми текна во темата "Дали сум бремена" имаше некои се "задоволувале" со перница, па се плашеа да не се трудни. Сега пазете го кучево да не роди патичиња