Не, со сигурност, само ќе ни се помочаат забите (од лиги де) и готово, бан за торти не се ставало, бан за каша-попари по темите се става .
Знам дека е неинформираност, сите сме биле нови во нешто, нека не ми замери членката. Ама ми падна смешно тоа со цветчињата. Си направив филм како феминките одат од тема на тема и кај што ке видат цветче во slow motion и со Спојлер ваква "It's mine bitches" фацка „трчаат“ која попрва ке го кликне за да го набере.
natash.a напиша:Со дечкото одевме 2 ипол години и јас мислев дека се е во ред, се додека еден ден тој не ми кажа во лице дека му е досадно со мене и не сака да биде повеќе со мене. На мене не ми се веруваше што слушам во тој момент. Продолживме да контактираме, но тој почна да се гледа со една девојка од друг град. Кога изгледа виде дека со неа не е исто како со мене ја остави и дојде пак кај мене. Додека тој беше со неа јас бев сама. Не знам како да постапам ПОМОШ jelena.b како што кажаа другите феминистки .. имај достоинство.. тој не заслужил да го пуштиш ти во твојот живот пак..ако го пуштиш пак крај себе сега тој ке си мисли дека може кога сака да си иде и да ти се враќа и така е поголема можноста за пак да те напушти и да отиде со друга девојка. покажи му што е како е.. дека ти си се цениш себеси и дека не си девојка што може да ја оставаат и пак да и се враќаат кога него ке му текне. позз ахахха, наместо феминки, феминистки
Во темата „Цвеќенцето...“ Обично не ми е смешно кога се надодаде плус на нешто што било смешно, ама ова ми беше ептен смешно, поточно нема што да ми е смешно мене, треба клучот да се најде и готово Некако Фемина многу тајна зона стана, со скриени соби, острови, сезами , среќа што си го најдов клучот со време, добро го скрила Билката Ама и лавиринтот е ѕверски Овие со црвени цветчиња кажуваат малку опасно било кога ќе си го направел 5000то мислење, па да внимаваме
andrea1998mk.girl напиша: јас ич немам среќа во љубовта до сега сум била 3 пати во врска и што да ви кажам во врска сме а не се бакнуваме поточно он не ме бакнува ништо не правиме и замислете потоа дознавам дека е гејјј така со сите тројца СИТЕ ТРОЈЦА ИСПАДНАА ГЕЈ???? Гејлишос е девојчево. Експерт. Немогуќе беее. Нема шанси. Сите ги вадиш „од плакарот“? Од Нарниа?
Во темета ’’ДЕнес сакам да имам секс со....’’ Ме изнасмеа, ми се прави филм како би изгледало хахахаха