Епа ако сакате бесете ме ама не можам значи веќе да ќутам . Не е моја работа ама аман веќе, од најинтересна тема ја направивте најдосадна. Луѓе темата се вика Смешни мислења! 50 страни од 150 се безвезални. Дајте ставајте мислења што стварно и во глобала се смешни, и што мислите на сите дека ќе им бидат смешни а не да болдирате едно зборче од мислењето и хаха смешно ми падна .
Малце од поодамна е мислењево, ама случајно пак го најдов, ако го има овде-нека изгорам! Мерилин Монро во „Смешна случка" :
Затоа што темава е во множина, ќе почнам со неколку мислења во темата Најпромашениот подарок кој сте го добиле?: И така натаму...
Извини Калиопе, си го напишала ова во нервоза, ама се изнасмеав бре. Во темата нормално .. „Испукајте се".
Tемава сместена во лице Спојлер морав да копирам зашто е заклучена име на темата-по колку време на ден сте на компјутер? (девојчето што ја отворило темата пишало) Jас особно мегу неделата пон-пет сум 1саат а мегу викендот па цел ден и лилит е моментот Доволно за да добијам одличен фејс лифтинг.