Ауууу не можам хахахахаххахахахахахаха. хахаххахаха. Во темата: Интересни моменти со вашите миленици.
He е баш мислење ама ајде PussyHunter Локација:Македонија Возраст:22 Професија: Студент сум. Во глобала супер тип. Фин, симпатичен, културен, елоквентен дечко со волја за дружење и запознавање женски особи како и исполнување на женските срца кои постираат во темата "Сингл". Исто така можам и да ви поделам некој љубовен совет и сл. работи (гледано од машка перспектива). Епа цури навалете, животот е еден и краток, не трошете го во чекање на белиот коњ, се извинувам принц... Да се дружиме и да уживаме. Интереси:Многу интереси имам не можам да ви кажам се нема да сум ви интересен после. Ќе ме запознаете и ќе дознаете... P.S. Извинете за "лошото" име “PussyHunter“ што го користам, само сакам да сум dirty boy sometimes. И редовно ќе се логирам и ќе го проверувам профилот иако можеби нема да постирам многу. Затоа, се што сакате може во Inbox. профилот на дечково ме пресмеа ово је неки вид на монолог аааа
Пирамитката во темата "Колку долго може да издржите без секс" Леле колку слатко ме насмевна Пирамиткее..... Душа, умрев од смеење
Девојки, можда ќе ме бришат ама не сте здрави, почнав и јас тука да читам, стварно сте луди у позитивна смисла .
Тема -Каде сакате да ви свршуваат ... Да се смеам или да плачам прашањево е ... Мерилин бре Ако имаш девојче нек се зове Палома има посебно значење за вас
Хахаха се помочавв ...и можам да замислам кој шлог го акнало девојчето кога го видело постот од мајка и на ѕидот дека треба да одат на гинеколог
Простете ми ама се изнасмеав! Како Грујо да го пишувал постот! Како и да е, добредојде на рорумот, ла.дива .. Оваај, форумот