Ондак нема ни наоѓање на темата. Мани друго, ќе заборавиш и дека си се регистрирала. Ќе те има во банирани корисници со 50 други дупли профили.
Секој коментар е излишен. За една недела доволно информации добил дечково, за твојата ваџејџеј, и за бу-буто на ваџејџеј.
^ Само Дози може да напише смешно мислење, коментирајаќи нечие друго во тема смешни мислења! Ме доби со Свирипичино, и само продолжуваш да ме расположуваш! You go girl п.с Кај ти текна, баџејџеј жити мајка а за бубуто не ме чуди хахаххаха се превртувам
Mислењево е напишано во темата Лични пораки...незнам каква врска има со темата Ама знам дека се изнасмеав на тоа дека можи Че ја силоваме ако ни даде презиме
Поучен е постов бе. И мотивирачки. Ама рикнав на болдираното. Замислив романтика, ја легнува дечкото, прц мрц, ае мила ово оно и после вади ружа и клекнува пред неа со понизен глас “Цвету мој,може да ти засвирам хармоника на ребрата,те молам?“ Е умрев.
Дечко, не е ова гинекологија па да не оплодуваш. Плодна соработка бре. Знаеш она, коа се ракуваш со шефот и ти кажува овие зборови, туф,туф.
Му треба гинеколог затоашто е психички нестабилен и незнае како да продолжи да се справува со прблемот. Ќе ти биде од корист, ќе бидеш прилично задоволен! Ти седни си, исповедај се а тој/таа ќе си слуша и врши работа воедно. Спојлер иф ју ноу ват ај мин