од темата -Интимни проблеми, прашања и совети- Хаахахахах Извини Swrcii ама ептен смешно ми падна.. Третата Дупка xD
Вториов коментар на девојкава ми е уште посмешен Инаку, грл-мири кога пишуваш со македонска поддршка ги имаш буквите: Ш, Ч, Ж ,па употребувај ги, а не вака да се мачиме додека да те сфатиме што сакаш да кажеш
^ Тоа де! Мене не ми е смешна содржината на текстот,едноставно,јас во главата си ги читам мислењата кога ќе ги видам,и ти ми свучеше како да немаш заби. Тоа е се.
Па и мене тоа ми падна смешно,а па уште кога видов како ти одговорила се помочав Спојлер И јас не сум грл-мири
Во темата: Сакам секс, но нема каде Браво за пирамитка ме насмеа до солзи особено за болдираниот дел кога си го замислив како се случува
Што последно си купивте. Мислам све супер ама.....како го лупна, ме пресмеа. А јака ствар е месо на попуст, признавам
Пирамитке не зезај, секогаш има екстра понуди у маркет секој месец има некој производ на попуст, јас си купив мелено месо, студент сум бре ало.... Ме посрами хахах
А па и што дискусија ке се развие овде: -Даааа омг срцка е ја обожавам мња мња! и -Бљак, не. Одвратна црна крава. И тогаш следи општонародни немир и виртуелни боксови. Виртуелни боксови Го копирав мислењево на Калиопи бидејќи е во заклучената тема Дали ја сакате Бијонсе?
Нема ништо смешно освен ако не се знае фактот дека Guinevere ја отворила темата на 30 Август 2010 и сега сигурно веќе е омажена, а честитката пристигна вчера
Оооо не можам вишее.. Си го замислив ова со рефлекториве, па пукнав од смеа, ама пукнав како костен. Блонд ма! Ти благодарам што ме насмеа до солзи леле..... Тема: Темна кожа околу вагината