И мене да ти кажам право, веднаш штом видов нов пост во темава, па уште од Трендафилка знаев дека ќе биде нешто сурово смешно
И јас сакам лаптопче. Ама дека имам само еден компјутер, ќе приклучам повеќе узб-ња (како и да се вика) и решена работа. Само има едно проблемче, едното узб ми е со вируси, ќе му пренесе сида на компјутеров? Пс: Од темата Кој пол е вашиот компјутер?
Страшни клетви мава Енца, можам да ја замислам во вакво расположение додека го чита статусот - Спојлер заборавив да кажам, дека `извадокот` е од темата Трагикомични статуси
Корисничково име ама ич не ти паше. Мој совет е наредниот пат даму кажеш на дечко ти да ја викне и таа рошлата и другар му, па сите заедно да си удрите еден јак и добар свингерај ,ама не заборавај на крај да му речеш дека го сакаш и фино ќе си клекнеш на колена и ќе му побараш прошка. Ако не ти прости баш ти е гајле, тука е другар му, барем тој бил нежен не ти го клаил грубо. Туку пази сега беља, може си трудна со близнаци, па како ќе знаеш кое дете од кого е. Лолита во таа темата Помош Помош леле помош
Во тема Хелп ми, се бара состав по македонски, а истовремено и револуција за сдп. Синди, ништо лично, ми дојде смешно затоа што Сакам да прашам е заклучена, ретко некој да прочита и одговори во другите теми и секој гледа секаде да праша кога ќе се отвори прилика.
Ај шо ме фати несоница, ај шо се клештам од прееска за сенешто, ама и по темиве бе чоек да се насмее - човечки А уствари ова ми е најсмешното, ова горе му доаѓа нешто ко интро.
И потоа на сајтот на Фемина, статија: Шок! Шок! Шок! Џастин Бибер забременил некоја! и потоа 89530 теми поврзани за тоа и на форумов.
Мерлинке да си жива! Растураш! Од номинациите за Оскар ... Оу, грешка ... за форумџика на лето две илјади и единаесето