Багуфче и нејзиното незаборавно пијанство. Си го замислив моментот како вади ќебап од ташна и се чуди. А што ли мислела кога го ставила во ташна никој не знае
Откако го прочитав постов почнав и јас да се плашам да не ми влезе некој дух па да ме парализира додека спијам и тоа цела
Ако сакате да го заведете партнерот и да го фрлите во кревет бричете се на три-четри месеци, ќе го заведете и ќе го полудите. Ако ве отргне од вас и се тргне на неколку неколку метра не грижете се, тој само е премногу попален. Секси е..
Во поимите иронија и сарказам, таму е полно бисерчиња ама чим прашуваш не го ни барај, нема да го најдеш .
уфф колку се иначитав смешни мислења овие дена од оваа деер ахаха па мислам дека ги сруши сите рекорди
Тема- Српски рап Да си жив и здрав што ми го продолжуваш животот Btw, реченицава во болд ме потсети на видеото на Марјан со наслов "Кафана"
Лин во темата „Што би му кажале“ Замалев од смеење... Си направив филмче... Како пингвин во алишта седи на фотелја менува канали и јаде...