Zajedno smo mesec dana ljudi moji, to je drama Ne da ona, ne da, ne da ispod vrata ni da gledam Ovu kulu ni Napoleon ne bi osvojio Nisi devica, ni kaludjerica da ti ne pase sve sto zelim ja Pola sata k’o budala zvonim, ona ne otvara Iz inata kampovacu ovde ispred njenih vrata цела песна ужас...
*nesmem s tobom kume celave ti gume sedista se tresu u tvom mercedesu *ja sam pauk mali pauk, veliku bi mrezu pleo samo da bih tebe upecao ludo sam te zavoleo *Ej, mali mrav, mali mrav u njedrima nest'o moram da ga nadjem da menjamo mesto....пајаци мравки=сите инсекти и животни романтичари станаа *ala ala ala to ne valja *Ti imas cerku,ona je zensko..... е не бе машко е *Napravi mi sina pod svetlima kazina....ужас песна и текст *Nisam sponzoruša, vec pametna cura koja ne želi da ti ficu gura...не бе само малку е спонзоруша *mambole......mambole.......mambole........mambole......и нон стоп едно исто
Доџи да ти дам, да ти дам, да ти дам све што знам... Доџи да ти дам, да ти дам, да ти дам све што знам... и така цела песна (скоро) Наочаре, наочаре, носим тамне наочарее - Гога Секулиќ Изгледам ко царица, јача сам ко лавица... Докторе, докторе барај чаре да ме лечиш како знаеш жити се, аман Волим ватрене, жене лавице... ( тргна со лавициве) Мини, мини мини сукња добро ти стои, носи је стално ( ај бе, сега глеаш дека ми стои добро?) Ја сам као сат што касни, МАЛО НЕТАЧНА НЕ САСВИМ ( сериосли ) И за крај НЕМА ВИШЕ ЦИЛЕ-МИЛЕ БРАТЕ
Da zlato taka taka srce te saka taka taka..... Umot mi go sekna eden doteran i zgoden i vednas svativ deka zamene e roden celiot zivot barav takov decko barav no pojma nemav deka to e mafijas......Zlato dijamanti SKAPI FIRMI STRANSKI se za mene mi kupi mi kupi toj o boze bas ko sakam vecno da e moj -adrijana acevska Hahahahahah!!!! Znaci po glpua pesmaa nez al postoii
Aj , ciki ciki ciki Aj ciki ciki ciki Moj najdrazi sada pomoc trazi zove stare dugove kad je tako vole me ludo sto me dao drugome Mene dao pa se pokajao ne zna gde ce , vise nema srece sad bi dao sto je obecao al ga srce ne ne ne ne nece Moj najdrazi sada pomoc trazi polomio case sve sudbu krivi kako da prezivi Sto me dao drugome Aj ciki ciki ciki Aj ciki ciki ciki Prosla je sezona lova osecam se kao nova kao nova otkad nema tebe zakonom sam zabranila sebe Divlja macka , divlje strasti no, no - greb , greb da cu ti na pamet pasti no, no - greb ,greb divlja za devet zivota no, no- greb,greb neukrotljiva lepota Prosla je sezona lova osecam se kao nova zaboravi samo zbogom kazi idi dalje , dzavola ne trazi No, no - greb, greb No, no - greb ,greb :?
Најновиот "хит" на Сања Барби http://www.youtube.com/watch?v=7C_1js14fTM Сега во мода се министри, ем се згодни ем се бистри ...wooow каков текст, подобра е од онаа Ќеш, ќеш
Најјаките турбо фолк стихови Турбо фолкерашките песни се стварно уметност сами по себе, неповорторливи уникати. Наш фаворит е "Nemoj da plačeš na mom pragu da mi vrata ne povuku vlagu." - Lažeš kao pas, gledaš me ko zver, stvarno nije fer. - Sve, sve, sve, sve ćeš da mi daš,al ja neću s tobom jer si mafijaš. - Daj zagrli me, daj daj daj, vodoravno a i uspravnooooo - Ajde Jelo šmrći belo, pa nek vidi celo selo. - Plitak potok, a voda duboka??? - Mala leži tuku mitraljezi, ja ću na te, ne boj se granate! - Oću kući da te vodim, ali ja sam izbjeglica nemam kuće bože bože zar ja tražim nemoguće? - Vetar duva kiša sipi a pod nama krevet škripi. - Jel te peku u daljini moje suze na haljini? - Skočit ću sa sedmoga sprata, rodila mi žena a ja nisam tata. - Moj se dragi u autu voza a ja jadna u šumi kod koza!!!! - Kažu nismo par zato što si podstanar? - Uz malu peć i radio svašta sam joj radio. - što na kafu zoveš mene kada nemaš samlevene! - Nemoj da plačeš na mom pragu da mi vrata ne povuku vlagu. - šta će meni venčanje i žena kad sa tuđom živim bez problema. - Moja mala nema prednjih zubi, kad me ljubi jezikom me ubi!!! - Ti ode na zeleno ja osta na crveno, rastavi nas semafooor? - Nećeš čak ni pasulj da mi skuvaš, a kamoli decu da mi čuvaš. - Da dogovor kuću gradi rek'o je nek'o, s tobom kako stvari stoje temelj je daleko.. - Mala moja na vrh kola stani da te moje oko nanišani. - Skini skini košulju al nemoj brushalter ostavi bar nešto mala da pocepa panter. - Jedva čekam da sa'ranim majku pa u kuću da dovedem Rajku. - Kuće laje a ja mislim ti si, otiš'o si sarmu probo nisi. - Ja te volim ja te obožavam, ja bih s tobom da se razmnožavam.!!!!!! - Ja sam dama visokog morala, zato svoju nikom nisam dala.
разбичу огледалоооо.... коме више да будем лееепааа...:roll: инаку песната е од драгана мирковиќ- другови
inaku se izvinuvam za off topikot, nema nisto smesno vo pesnite na Aca Lukas mozite da pisuvate sto sakate,toa e bidejki ne slusate turbo folk,segaaa ima golemi isklucoci (posebno od nasata estrada) amaa lukas ne e eden od niv definitivno. i Blagodaram
Њена коса расчешљана пала ми на груди и да гори цео град-нечу да је будим.. Спојлер (е да бе остај ја да изгори)
Кога ќе се изостави римата во турбо: Због њега децу ниси имала Да своје очи видиш да се насмијеш Он није хтео то сада више Сада можда више и не можеш А Гоца и нејзините фамозни Гачице? не можам ни стих да издвојам од таму
Moja mala nema prednjih zubi, kad me ljubi jezikom me ubi. Otišla si jednog dana, i uzela dva jorgana, sad se vraćaš s jedno ćebe, beži dušo, ko te jebe. Sise su ti biser izgledaš ko gliser! Daj mi mala a šta će ti biti nećeš u njoj kupus kiseliti. Kakve su to duge kose Kakva su to čudna lica Na leđima im isto piše metallica, metallica..
Zasto su ti kose pobelelo Ruzo ( или druze не знам баш ) ?!?! Ваљда од старост, или од нервоза, трето нема.
Пардон, да те дополнам Ѕвончице Песмата овака иде: Brushalter nochas steze kao malter ubija mi grudu, odmah chu ga sada skinuti...
Ова веќе не се трпи,пак ме ѕиркаш низ ролетна,ајде дај ми еден доказ дека си полнолетна http://www.youtube.com/watch?v=f-wMBLci ... re=related
Da li ti je mama rekla goli pupak s dijamantom kad se vidi poziva na seks ... I ovaj stok sto pijem ja od tebe je, znaj, stariji i ovaj sat sto nosim ja od tebe mi je stoput vazniji пооо абе дишат воздух овие ??
Бетон и малтер на срцу ти пише, стубови носачи од туге се искривише. Васер вага каже да самном тераш шегу, да бог да добила песак у бубрегу.
Oj Nedo ,Nedo ,zemi me Nedo. Ako ne me zemish Nedo, Vetrot ce te zeme ,kucke, shto mana mi najde. I nie sme Nedo mori ,ludze corbaxii, I nie imame Nedo ,golemo bogatstvo. Od zaba noga Nedo ,cela pastrma , Od gluvce meze Nedo ,polno e so vino. Pa se nadevame Nedo , Svadba da pravime ,kucke , Tebe da zemime. I nie sme Nedo mori ,ludze corbaxii, Edno ralo ga|i Nedo ,devetmina braca, Edniot gi slek’va Nedo ,drugiot-oblek’va. Pa se nadevame Nedo, Svadba da pravime ,kucke, Tebe da zemime.