Не се сеќавам убаво, но мислам дека беше вака: „На мода се министри, ем се згодни, ем се бистри“. Грозно. Поглупаво нешто од ова немам слушнато.
Kida, kida bol me kida kida da me pokida zbog tog zlata oko vrata s' njim ti se ne raskida Kidas, kidas ti me kidas kidas da me pokidas mene njega ili sebe kazi koga foliras
Осим што је виски џин, и то без леда Ти без комада, ја тако млада заједно смо као џин и лимунада :geek: Спојлер Се на џин ми мавнало нешто денеска.
Do zore rade klubovi idi, zavedi pola grada a ja cu biti covek iz senke koji te cuva jer jos si mlada i lepa do bola, lepa do bola
Daj mi samo jednu noc da s tobom budem ja kazes evo ti dan jer noc mi je zauzeta па и спотов му е занес потрес http://www.youtube.com/watch?v=HcSUobg_mhA
Tresi-mesi tako tiki, tiki-tam tresi-mesi tako nece oni sam' tresi-mesi jesi sladak priznajem pice moze al' broj ti ne dajem
Дали некој ќе ми објасни што е бројот 69,тој како награда од мене добива опасно гушкање во кревет,маче ти ме гледаш шарено,провоцираш не се срамиш,ке бидам вечерва твојата вечера ти биди моето цунами.... ВРХ СВЕМУ ахахаха