Шалај, лалај, ти си мојот рај. И оваа: Два и два се понекогаш три што ќе разбереш ти за жалење си правила, нема правила еј во љубовта Два и два може да се и пет мислиш јасно е се’ но сфаќаш дека сложена математика е таа равенка.
Nisam ja na prodaju mlada sam za udaju, i svakom cu reci ne, ko mi ljubav spomene.. Tvoja kuca bela je na kraju sela oko nje su momci sto ih nisi htela svi bi svasta nesto, nesto da im das.... Ej, rado bi te, rado bi te mi rado bi te Rado ljubili rado bi te, rado bi te mi rado bi te Rado zenili ОFF: Е ова не е за во темава ама ми е најсмешно, и уште неможам да си го објаснам... "Миле Кузмановски - Не кани ме" Те слушам мирисаш пред мене..... ??
пред некoј ден си вртaм пo прoгрaмите и гледaм еднa песнa нa DM aбе слушaм и се чудaм имaше еден дел вaкa глaсеше "Ako me volis javi se na fiksen ako me nevolis nejavljaj se na fiksen" кaкo се викaше песнaтa не видoв...Штa речи a не зaплaкaти?
"Prvo nisi preboleo me, vtoro i da jesi bash i briga me.." Нз дали беше точно вака и од која песна е, ама многу дебилен текст.. самиот по себе е контрадикторен..
Govore da sam BARABA da za ljubav srca nemam, al sve ću dati da...da... da te ljubim ja! Govore da si BARABA al na takve baš sam slaba, i tebi želim da... da... svoje usne dam
на маса ќе дремам други избор немам опрости ми Снеже ти што сум пијан криваааааа сиииии штом заџвони телефон и некој ме бара ти слободно кажи му среќенот се одмараааа-----Драганче кикирики ќе продаваш само да ме издржаваш штом се качам јас на маса да ти играм са са -------Даниела
Еј другове недај те ми у самочи да увенем, јер могу да скренем... Пуши пуши мала, пуши мала ти, недозволи ватри да се угаси... Најзгодна цица маца ти си во градот топ си топ на балканот, дај ми една рунда ќе ти купам бунда, ќе ти купам бунда...
Сега не прават убави песни. И текстови и ритам и музика... Што да ти кажам... Како на пример овие: Cipele - YouTube onom skojom zivim cipele mi krije... Anastasija - Rane - (Official Video 2019) - YouTube - ужас песнава е грозотија и ужас невиден... И после немојте да се жалите од младината кога ги оправдувате ваквите песни.
Ниту една од нив не слушам , ама сум ги слушнала еднаш или два пати на ТВ и богами , права си . Едит : Татко и ја дава , село не ја дава .. Се запали , пиле Трено одајчето , одајчето пиле Трено , варосано .. Ко те има тај те нема , ко те нема тај те сања , ко те сања тај те љуби , а ти о том појма немаш ..
Sve zene vole, sve zene vole sve zene vole kada momci idu dole Mogu, mogu, zasto ne bih mog'o av, av, ja te volim mnogo tu, tu, diraj me tu dole znam, znam sta sve zene vole
Juce sam te sreo iznenada, nisi vise ni ljepa ni mlada, jos ti pogled naokolo sara, gde si Ruzo, kurvetino stara..
Се погодивме еднаш со свекор ми во кола и на радио беше песнава. Ја позади со бебето, муж ми вози он замислен не обрнува внимание, свекор ми сирот се засрами, зема намали, мене смеење едно кога ме фати... Мислам, награда му треба на текстописецов за најидиотски текст.