Па ете, немаш проблем значи. Таа е напорна и нападна, ти покажуваш врата, тоа е тоа. Маж ти не ти вика - ама не ја бркај мама. Арно си е се', накриви капата и уживај си. Кажи го цел муабет ПЛИС
Добро ти читаш ли во кои случаи што може да се земе, стопати поназад е пишано. И жити сѐ не спомнувај пак преку суд, очигледно не си стапнала па да видиш дека еден спор ќе те кошта колку учество за стан, а ако изгубиш и на другата страна ќе им платиш адвокат и судски трошоци. Ем добиваш бесплатни совети овде, ем си тврдоглава толку што не сакаш очи да си отвориш. Не можете да забраните кој да иде на туѓ спрат, може само на вашиот тоа. И точно, не е темата зошто золвата не е со мажот ѝ два месеци туку затоа што вас ви пречи фамилијата на мажот дури и кога не е кај вас дома. Шо не ви е јасно, не знам?
Знаеш, мојава кога се зедовме со мм изјави дека не планира се меша, стално изјавува дека не ја интересира ништо, ама еве ја не пропушта прилика да се смеша.
Ние моментално сме кај мајка ми затоа што ни се реновира купатилото, инаку да вчера свекрвата им сукала И му кажала на мм дека денес ќе си одиме утре ќе дојдат водоводџии да ни наместат санитарија, во недела да сме ги викнале на ручек, а минатиот пат нешто ми се поплави кујната и сега немаме вода ги исклучив вентилите и на сета мака утре мајстори после треба да средиме хаос ни е дома јас да готвам.Значи со свекрвица нема разбирачка, зошто не не викне золвата да и каже, ние дома сме растурени и минатиот пат ги викнавме .Понеделникот пак ги собравме сите во ресторан ги частевме за мм роденденот.
Нема некој муабет. Ја гледам малава на пижами без гаќи. Викам зошто не носиш гаќи? Вика оти тета така ми рече, дека гаќи под пижами не се носеле. И Тета оттаму се убацува: Зошто ги тераш децата да носат гаќи, ти носиш ли прслук кога спиеш? Викам чекај, сега за гаќи или за прслук зборуваме? Вика па исто ти е, ја стегаат... И така...
Ами имаш ново купатило Нели ти е мерак да почастиш коа купуваш нешто ново? Ако неможиш таа ден јави и се на свеки речи и понеделник неможам за викенд ке ве викниме
Еве ти го проблемот, болдирано.. ама ти мислиш дека сите сме тука против тебе затоа што не доби подршка во твоето оговарање на злобната золва.