Тоа не е ништо, се смеам на тоа и на уште многу вакви бисери од неа. Прашањето "Сакаш ли вода" на болно 6-годишно дете било прашање за докторска дисертација, затоа она ми одговарала наместо детето. Јас поголема мака имам со неа, ова е чист хумор.
Мислам кога си безобразна и поставуваш навредливи прашања едноставно не можам да се воздржам. Извини така ама така сум воспитана, со добрите добра да бидам, со лошите лоша.
Не, живее во АУстралија, ама сега е на поседок тука цели 4 месеци. Во фаза на развод сум заради неа, не од бисериве, туку од тоа што ми ги зема децата како да се нејзини. Нормално, се разделувам од моето муле.
Не се потсмевам, ѝ покажувам каде ѝ е проблемот цело време ама кој да ти каже Ивана работава...тоа што ти читаш со таков тон е твој проблем
Може да придонесува АКО САКА, никој со сила не ја тера. Нормално ќе е помножена со нула бидејќи таа куќа не е нејзина. Она се омажила за синот не за куќата. Друга работа е што одиш во туѓа куќа и сакаш Клеопатра да бидеш. Немогуче. Клеопатра можеш да си бидеш кога ќе имаш сопствен стан/куќа на твое име. Имотниот лист е многу важен за тебе. Се вртиме во круг,пак по 4848392929 пат!!!
Уште два останаа. Мислев ќе издржам и овојпат, ама ништо. Нема да дочекам да си отиде. Јас ќе си одам пред неа.