Форумџика на годината

Снаи и золви

Дискусија во 'Брак' започната од tocka, 28 јануари 2011.

1. јolene

јolene Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2017
    Пораки:
    2.623
    Допаѓања:
    12.237
    Ете гледаш, одма се ти е појасно.

Нема. И маж ти да им каже, само драма ќе се направи и ништо нема да се смени.
    Тоа е тоа, една фамилија и се е наше. Нема врска ти како се осеќаш, секако си снаа, ти исчувале момче и сега шо се бунтуваш.

Маж ми, за да не правиме скандали и да не се црка, па псопе да има плачки од типот син сум те исчувала, ти на мене вака и сл.глупости, за некои нешта преќутува и вриеме во нас. Е арно ама, некој тоа што не сакаш да се караш си го зема како потврда дека смее да се однесува како идиот.
    На крај решение, за жал, помалку време поминување заедно.
    Кај нив ништо немам инвестирано ни купено. Она што е оставено ми е заборавено и не постои повеќе за мене.
    Како е така е. Нит гости викам кога сме таму, ни ние нешто специјално заседнуваме. За тие 10 дена, навака -натака- ресторан дружба и чао.

На eliesaab, mKdevojce и JasBee11 им се допаѓа ова.
  2. Frida-

Frida- Активен член

Се зачлени на:
    9 декември 2025
    Пораки:
    213
    Допаѓања:
    291
    Во право е Unread, само разговор со сопругот

3. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2025
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    3.932
    Недај боже да ја видам одма на сред улица ја соблекувам.
    Одма хаварија правам, дури и ако праша си го знае одговорот, не. Што е мое, мое си е, треба да си знае уште на старт.

На Panda00, JasBee11 и mKdevojce им се допаѓа ова.
  4. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    6.260
    Допаѓања:
    14.362
    @mKdevojce izvini vaka shto sum direktna, no i ti ne si pokazala zabi. Ushte koga ti se javila zolvata kako se pushta tvojata mashina, si trebala direktno da i kazesh deka ne smee nikoj da chepka tvoe, osobeno koga vie ne ste doma, a ne da i vrtish - pa ne mozam preku telefon da ti objasnam bla bla. Se kazuva direktno, ostro, cao, prijatno. Kraj.

На Трагедијаупмм и eliesaab им се допаѓа ова.
  5. mKdevojce

mKdevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    2.413
    Допаѓања:
    17.275
    Со него немам никаков проблем. Разговарано е, и тој им има кажувано.

6. mKdevojce

mKdevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    2.413
    Допаѓања:
    17.275
    Така е. Кога не бива со арно тогаш ќе мора со лошо оти се поголем замав се зема. Последно нешто е тоа што собата што ни е за детска соба си ја користи како шпајз. За се што нема место дома, стара облека од трите деца, справи за вежбање, куфери и сл. почна да си складира во таа соба, горе кај нас, исто без прашање и дозвола.

7. Frida-

Frida- Активен член

Се зачлени на:
    9 декември 2025
    Пораки:
    213
    Допаѓања:
    291
    Епа штом маж ти не превзема ништо тогаш директно обрати им се и кажи им да не влегуваат и да не чепкаат по ствари доколку вие сте отсутни. Остави им еден вибратор у дневна на маса и прслук нека се шокираат малку. Боже господе..
    И да ви го подариле спратот тоа не дава право да ви влагаат во приватност. Налет.

8. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    7.031
    Допаѓања:
    31.234
    Не верувам дека ќе се шокираат, може и да си го искористат вибраторот па после членката да закачи нешто :rofl:

На Kom.pot, Трагедијаупмм, Panda00 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Milkiway

Milkiway Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2020
    Пораки:
    7.687
    Допаѓања:
    19.680
    И јас имам баба заостаната во времето, дала спрат на синот се му напрајле ама горе не смее да припари. Има клуч, има се' ама неколку пати ќе се качи и ја бркаат. Ама ај што вујнава ја брка, туку и вујко ми ја строел да си седи доле и едноставно не смее да припари само седи и "плаче" како снаата не ја сака ама на никој не му чуе. Гледа турски серии и мисли така треба во реалноста.
    Затоа мажите т.е. синовите ако не се постават џабе.

На MeowMeow, Трагедијаупмм, Panda00 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Трагедијаупмм

Трагедијаупмм Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2023
    Пораки:
    1.676
    Допаѓања:
    3.558
    Тоа е точно ,ама ако веќе јас (членката) нешто користам само за специјални прилики и тие тоа го знаат нели е малце отповеќе глупо да се земе ?
    Значи јас од ,,сама себе" ги чувам и ги вадам ретко а некој да си ги користи како нешто ,,обично "?
    Ејјј ,за ваква работа (ама треба поддршка од сопругот) здмаш ко ќе си дојдиш вадиш се надвор па шо сака нека им прави :rofl::devil:
    Апсолутно нема да му е проблем ,можи ќе го праша братот да не не ја ,,дупи" доволно ,дотолку безобразен е овој профил на личности.

На JasBee11 му/ѝ се допаѓа ова.