1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Снаи и золви

Дискусија во 'Брак' започната од tocka, 28 јануари 2011.

1. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    9.303
    Допаѓања:
    42.445
    На татко МИ му стигаа писма затоа што он му беше жирант, а дека сам си го купи станот од негов кредит зборуваше и брат му, т.е. мажот на членката што лажеше овде и мајка му и татко му.
    Вие на мене не мора да верувате де, никој не ви ставил нож на грло, исто ко јас што не верувам секому.
    Инаку сосем случајно ја приметив, по сликите од децата. Секако не сум во комуникација со нив, откако не им отидов на свадба ме избришале од секаде, а не им отидов затоа што прво они на мојата не дојдоа. Живи смешки

На ArabellaStarfall му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Manako2

Manako2 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    12.887
    Nena ke sakas li da mi pises,sakam nesto da te prasam

3. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    7.179
    Допаѓања:
    32.206
    На снашка не се верува, змија е тоа,
    Се верува само на золва.
    Шо убав однос си имаат брат и сестра, братот и плаќа телефон, количка му бара од 40 000, и свадбата мора обавезно да биде кога золвата ќе посака инаку нема да дојде она. И не, ова не е ич љубомора и инат спрема снаата, пошо ова нормално е во Мк, братот и сестрата фатени под рака доживотно, а снаата кој ја шиша, и нејзината свадба и нејзините дечишта шо ќе ги изроди, побитни се тие на золвата.
    Пу, како не и е срам на членкава, дошла од којзнае каде и на сила го венчала братот на золвата. Магии му напраила, ете золвата почна да писка дека он не трошел на неа како порано. Шок! Сите во фамилијата се запрепастени! :*:
    А, и уште нешто, чим на братучедка 200 евра, мора тогаш на золвата од 2000евра инаку тантруми ќе има.

Последна измена: 27 март 2026 во 09:38
    На FlirtBerry, Fraxinus, Алек*** и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Hoping

Hoping Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2021
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.618
    И после толку испишани страни јас уште не разбирам каде е проблемот.
    Членката толку што испиша за тоа време ќе прочиташе две три книги, ќе изгледаше два три филмови.
    Маж и да се скарал со неа па да има проблем, сестра му да се кара со него или неа па да има проблем ама вака јас не разбирам, рекла (ако рекла пак е тоа прашалник) дека сака подарок конкретен и милион страни дискусија за тоа. Стварно не разбирам.

Последна измена: 27 март 2026 во 10:03
    На EnaEnA30 и KiT им се допаѓа ова.
  5. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    1.003
    Допаѓања:
    4.289
    Убаво е да имаш добар однос со браќа/сестри, ама се тоа треба да биде двострано.
    Ама нема потреба од мешање еден на друг во браковите, ако мене ми се допаѓа мојата жена, јас ќе си живеам со неа, нема потреба да ми ја анализираат.
    Исто нормално дека со жена ми ќе се консултирам за нашите пари, и не е на сестра ми да ми кажува кај да ги трошам и што да купам со нив..
    И не можам да очекувам мојата жена да ги почитува моите, ако тие не ја почитуваат.
    Нормално ако ми побараа пари за нешто итно пример операција некоја итна, ќе и дадам и ќе одвојам дел од тие што сум ги планирал за гардероба за свадба..

На FlirtBerry, Fraxinus и Adidas888 им се допаѓа ова.
  6. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    7.179
    Допаѓања:
    32.206
    Па не е муабет за итна операција, муабет е за количка за на инстаграм, пошо ете глеам сите деца шо пораснаа во поефтина количка, денес не ги бива. Се искривија грејните од поефтиното.
    При здрав и прав маж дома, кој патем си ја знае чергата колку му е долга, и не сака да купува поскапо, најбитно е да просиме од другите да ни купат пошо он ни за улошка нема да ни даде.
    А да беше обратна ситуацијата, снашката да бараше количка од золвата, друг муабет ќе беше, снао стегни си газот и земи работи, купи си ја самата.
    Епа никој не и е крив на золвата шо се мажела за некој со пократка черга од таа на нејзините дома. Кај и беа очите? Навикната на луксуз, а мажот и неможе тоа да си го дозволи, и ајде сега сите ни се криви за тоа.
    Е тешко е тоа, од луксуз да дојдеш до тоа некој да ти вика не давам пари за нешто толку скапо.
    Ќе мора да работи самата сега :D

На FlirtBerry и Mr.Limonko им се допаѓа ова.
  7. ArabellaStarfall

ArabellaStarfall Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2024
    Пораки:
    1.440
    Допаѓања:
    9.513
    Не ја препознав по проблемот,туку по стилот на пишување и темите во кои пишува. Може грешам, секако немам 100% доказ. Но, искрено верувам дека е таа. И затоа мислам дека многу вистина не пишува.

На forumce му/ѝ се допаѓа ова.