Ти ќе си седиш мирна ако некој гледа да го искористи максимумот од тебе од фамилијата? Не знам од кај заклучи дека не ја сметам за фамилија!? Од тоа што дадов 200€ а не 1000€? Така ги делиш луѓето ти кој ти се фамилија или не? Значи да знам веќе, тој што дава повеќе пари ми е близок, тој што не дава не го ни погледнувам. @Adidas888 Изгледа гледа кој е близок кој не е по џебот.
Да, ако беше таква без осет! Не се прашувај и одговарај во мое име, некои од нас гледаме подалеку од носот.
Тогаш не оди далеку. Тргни од себе каков човек би била ти, штом најблиското би го изложила на тапет на форум да кажуваат колку е себична, без осет, ненормална, ваква онаква. Секоја чест, штом би дозволила за една количка од 40 000 да ти се вреѓа најблизок род за да те поддржи. Можеби исти сте. Затоа не се трпите
Може би, само што јас не просам по роднините асортимани, јас си купувам сама. Ако мислиш дека 40к е мала сума оди дади ја и после крпи облека.
Мене сестрата на мојот сопруг од ден еден не ме сака затоа што сум албанка ,на почетокот се нервирав сеа не и се замарам нека крши главс и така се гледаме само по родендени и некогаш ретко ако дое на гости ама тоа фала богу па ретко е.
Трета рака количка ќе земам, од дај не фрлај ќе чекам ама не ставам некој во ситуација да ми купува и да очекувам. Безобразие.