Вие за кај мајките се устручавате, што да кажам јас за кај баба ми? Одам кога сакам и колку сакам, баба ми буквално живее во дел од куќата кој е на име на мајка ми, другиот дел е на име на вујко ми. На баба ми секогаш и' е мило кога сум таму, минативе 30 години, а дали на остаток од фамилија сметам, ич не ми е гајле. Просто не е мој проблем. Си одам во на мајка ми куќа буквално. И немам што да прашувам никој дали му чини. Ако не му чини нека не доаѓа во тој дел. Безобразница Напрајте си свое па бркајте после. Никогаш, во ниеден живот и ниеден универзум, нема да бидете поважни и поприфатени од ќерките нивни. Како што вашите родители нема да го сакаат маж ви како што го сакаат брат ви. Што е нормално. Не може туѓо дете повеќе од свое да сакаш и почитуваш. Мислам, може, ама тогаш имаш некаков психички проблем.
Не само во странство можеш да создадеш свое. Не ти држи вода муабетот кон членката. Ние сме во Македонија и не чекаме од никој имот.
@Justicija каква? Еве јас не ни работев ко се тргнавме од заедница. Изговори еден куп може секој да има.
Јаа се извинувам али не те прашав тебе , не ја прашав ни дотичната погоре сами си се пикате во разговор од пред неколку денови, како на селска чешма да се наогате
Си наишла на разбрани луге , затоа и ги почитуваш , но не се сите такви , еве гледајте и читајте како си размислуваат
Интересни размислувања прочитав Просто и заостанато било да кажеш дека снаата е туѓинец, а многу напредно и современо е мислењето дека е нормално братот и снаата да живеат со старите и сиот имот да му припадне нему
Па ако куќата на родителите веќе не е дом на ќерката, туку само на синот и снаата, што значи тоа? Среќа немам брат, како што не поднесувам мрзливци и лигуши, има за инат да им се уселам сосе маж и деца, и куче и мачка, а ќе посвојам уште некоја животиња, бар стварно да сметам
И мажот е заменлив...особено ако е домазет Како го искоментира ова, како жените да се вреќа со коски па ќе ја смениш ...
Е да де..ако не дознае ред од бабата, од дедото нема да дознае. Со моторна пила ќе го брка зетот по Скопје